Az egyetem nappali képzeinek kurzusai találhatók ebben a kategóriában.

Kurzuskód: VIPEW1

Összefoglaló:

Ki vagy te? Mit tudsz? Mire vagy képes? A kérdések egyre gyakrabban hangzanak el és a kérdező személyétől függően a válaszok is eltérhetnek egymástól. A kérdező lehet egy tanár, egy multinacionális vállalt személyügyi előadója, egy fejvadász, egy intézmény vezetője, a barátom, egy megrendelő, stb. Egyre gyakrabban kell bemutatni magunkat, megmutatni tudásunkat, készségeinket. A kérdezőt ugyanakkor egyre kevésbé érdekli, hogy mi áll a hivatalos dokumentumokban – a tényleges ismeretekre és képességekre kíváncsi.

Ilyenkor tesz jó szolgálatot, ha van portfóliónk, ePortfóliónk, másnéven digitális portfóliónk. A portfólió abban segít, hogy hitelesen, kézzel fogható módon mutatkozhassunk be. A kurzuson a portfólió-készítés mai eszközrendszerét ismerteti gyakorlatias formában.

Prezentációk készítése

LEGO robotok programozása (szabadon választható tárgy)

Témakörök: Információs társadalaom, információtechnológia, információbiztonság, digitális írástudás.

TSZT1B_02,03,06,

ISZPI1B_01

Kurzuskód: TSZF1B 01, 02, 03, 04 valamint  IKTEC 01.  Integregrált rendszerek alkalmazása: az Office programcsoport megismerése. Word, Excel, Powerpoint, képszerkesztő stb, programok gyakorlati alkalmazása, projektfeladatok készítése. 2 gyakorlati zárthelyi dolgozat a félév során.

Az óra időpontja:

Pénteken az első 4 órában tömbösítve 4 hetente.